Британската пощенска и куриерска компания Royal Mail отчете годишна загуба в

...
Британската пощенска и куриерска компания Royal Mail отчете годишна загуба в
Коментари Харесай

Royal Mall натрупа загуба от над 1 млрд. лири заради стачки на служителите


Британската пощенска и куриерска компания Royal Mail отчете годишна загуба в размер на над 1 милиард английски лири (над 1,24 милиарда долара). Компанията разгласи, че загубите ѝ през годината, в която редуцира 10 000 души, се дължат на серията от стачки на чиновниците й и на неуспеха на опитите да бъде нараснала продуктивността на труда, написа в. " Гардиън ", представен от ДПА и Българска телеграфна агенция.

Корпорацията International Distributions Services, която има Royal Mall, заяви, че пощенската и куриерска компания е осъществила оперативна загуба в размер на 1,04 милиарда английски лири (1,29 милиарда долара) през финансовата година, завършила на 26 март. През миналата финансова година (до последната седмица на март 2022 г.) тя е постигнала облага в размер на 250 милиона английски лири (310,4 милиона долара).

Сред аргументите за своите загуби корпорацията акцентира и хакерската атака, на която са били подложени компютърните системи на Royal Mall през януари. Поради това тя се е сблъскала със съществени проблеми при интернационалните си пощенски и куриерски услуги. Доставката на пратките на нейни клиенти се е забавила значително и заради това компанията не е осъществила доходи в размер на 20 милиона английски лири.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР